Merksemsebaan 413, 2110 Wijnegem

logo
U stippelt zelf uw culinaire reis uit! U kiest bijvoorbeeld met welk soepje u wenst te starten. Of misschien neemt u meteen een duik in ons zeebuffet? Ook een wandeling lans ons verse saladebuffet is een streling voor de ogen en de tongen maar heeft u meer zin in loempia’s of scampi als voorgerecht? Of gaat u liever voor de sushi en sashimi? Het kan allemaal en zelfs tegelijk!

Hierna stelt u bijvoorbeeld zelf uw wokgerecht samen uit een groot assortiment versgesneden groenten en vlees, vis, kip, of zeevruchten. Onze chef bereidt deze dan graag voor u met een saus van uw keuze.

Op de teppan yaki heeft u alweer een uitgebreide keuze aan vleesgerechten die met veel show worden klaargemaakt! U kiest zelf hoe heet u het wenst!

Met ons desserten buffet maken we de keuze nog moeilijker! Gaat u voor heerlijk gebak, een ijsje met vers fruit, aardbeitjes gedoopt in onze chocoladefontein of een greep uit ons snoepbuffet? De keuze is reuze en volledig aan u!

>> KLIK HIER VOOR ONZE FEESTDAGEN MENU'S <<

All you can eat menu *

3 uren
+
frisdrank
koffie/thee
€ 36,50 per pers.

All you can eat menu *

3 uren
+
frisdrank
pils van het vat
tafelwijnen
koffie/thee

€ 44,50 per pers.

65+-ers:
€ 3 korting op gekozen menu
Kind van 0-2 jaar: *
Gratis (toeslag drankenforfait: € 2,60
Kind van 3-5 jaar: *
€ 8,60 per pers.
Kind van 6-8 jaar: *
€ 18,60 per pers.
Kind van 9-11 jaar: *
€ 21,60 per pers.


* Met enkel frisdrank
TAKE-AWAY

Afhaalkaart
Sushikaart

Ontvang 10% korting
als u telefonisch bestelt
en zelf komt afhalen


* De keuze met of zonder alcohol dient te gebeuren per tafel. U kan er ook voor kiezen, om alcoholische consumpties, per consumptie af te rekenen.

Verlengen
U kunt uw arrangement verlengen aan € 5,00 per persoon / per uur. Voor kinderen hanteren wij de prijs van € 2,50 per kind / per uur. Verlenging van het arrangement dient te gebeuren voor alle aanwezigen aan tafel.

Jarige
Als jarige ontvangt u een verrassingsdessert en een geschenk. Bijkomend geven wij u een korting van € 10,00 voor een kind (6-11j) of € 20,00 voor een volwassene op de maaltijd vanaf 4 betalende volwassen personen.
Geldt enkel op de dag van de verjaardag (tonen van ID).

Drank- en voedselverspilling

Verspilling van eten en drinken zien wij als zonde. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om hier eveneens rekening mee te houden. Indien blijkt dat er sprake is van daadwerkelijke verspilling, behouden wij het recht u hiervoor kosten in rekening te brengen: 10 € per bord, 1 € per sushi.