Merksemsebaan 413, 2110 Wijnegem

logo
U stippelt zelf uw culinaire reis uit! U kiest bijvoorbeeld met welk soepje u wenst te starten. Of misschien neemt u meteen een duik in ons zeebuffet? Ook een wandeling lans ons verse saladebuffet is een streling voor de ogen en de tongen maar heeft u meer zin in loempia’s of scampi als voorgerecht? Of gaat u liever voor de sushi en sashimi? Het kan allemaal en zelfs tegelijk!

Hierna stelt u bijvoorbeeld zelf uw wokgerecht samen uit een groot assortiment versgesneden groenten en vlees, vis, kip, of zeevruchten. Onze chef bereidt deze dan graag voor u met een saus van uw keuze.

Op de teppan yaki heeft u alweer een uitgebreide keuze aan vleesgerechten die met veel show worden klaargemaakt! U kiest zelf hoe heet u het wenst!

Met ons desserten buffet maken we de keuze nog moeilijker! Gaat u voor heerlijk gebak, een ijsje met vers fruit, aardbeitjes gedoopt in onze chocoladefontein of een greep uit ons snoepbuffet? De keuze is reuze en volledig aan u!

All you can eat menu

3 uren
+
frisdrank
koffie/thee
€ 34,60 per pers.

All you can eat menu

3 uren
+
frisdrank
pils van het vat
tafelwijnen
koffie/thee

€ 42,60 per pers.

65+-ers:

€ 3 korting op gekozen menu

Kind van 3-5 jaar:

€ 8,60 per pers.

Kind van 6-11 jaar:

€ 18,60 per pers.

TAKE-AWAY

Afhaalkaart
Sushikaart

Ontvang 10% korting
als u telefonisch bestelt
en zelf komt afhalen


Verlengen
U kunt uw arrangement verlengen aan € 5,00 per persoon / per uur. (voor kinderen: € 2,50 per kind / per uur)
Verlenging van het arrangement moet gebeuren voor de gehele tafel.

Jarige
Als jarige ontvangt u een verrassingsdessert en een geschenk. Bijkomend geven we een korting van € 10,00 voor een kind (6-11 jaar) of € 20,00 voor een volwassenen op de maaltijd vanaf 4 betalende volwassenen. Geldt enkel op de dag van de verjaardag.